​Situația de la Rapid pare una fără final. Telenovela noului antrenor continuă în Giulești, iar Marius Șumudică a anunțat că nu va prelua banca tehnică a echipei sale de suflet. Dan Șucu insistă pentru Mircea Lucescu.

Suporteri ai RapiduluiFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

>> Prima mutare pentru sezonul viitor – Rapid are un nou director sportiv

Marius Șumudică nu va antrena Rapidul – Dan Șucu aștepată răspunsul lui Mircea Lucescu

Marius Șumudică a fost informat joi de către patronul Rapidului că va alege un alt nume pentru postul de antrenor.

„Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon” – a declarat Marius Șumudică, pentru Fanatik.

Totuși, patronul Dan Șucu susține că nu a picat definitiv pista Mircea Lucescu, de la care așteaptă un răspuns, iar Rapidul va avea un antrenor titrat imediat după finalul acestui sezon.

„Noi suntem încă în discuții cu Mircea Lucescu şi așteptăm un răspuns final al dumnealui. Avem încredere că se poate. Suntem încă la varianta Mircea Lucescu.

Dacă dumnealui nu va putea sau nu va dori să vină lângă noi, la Rapid, atunci ne vom orienta spre o altă soluție. Vă garantez că Rapid nu va rămâne fără un antrenor puternic şi titrat.

Dorința noastră este ca în zilele următoare să avem o clarificare şi să putem anunța cine va conduce echipa după ultimul meci al sezonului, cel cu FCSB” – a anunțat Dan Șucu, conform ProSport.